Julianastraat 5 • 8465 RC Oudehaske
Praktijklijn : 0513 - 677 221 • SPOEDLIJN : 0513 - 677 004 • Fax : 0513 - 677 148
Openingstijden:
Ma t/m do: van 8:00u tot 17:00u.
Vr: 8.00u tot 12.00u, 's middags gesloten

Uw medische gegevens online bekijken: OPEN

Huisartspraktijk Oudehaske nodigt u van harte uit, om uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit internetportaal van de praktijk krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medisch dossier en in uw medicatiedossier. Verder kunt u elektronisch afspraken inplannen op het spreekuur en zijn email-consulten mogelijk. Tevens kunt u  betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. Tenslotte biedt het portaal de mogelijkheid om een medicatiepaspoort af te drukken indien u bijvoorbeeld op reis gaat. 

Ik ben patient en wil inloggen in mijn persoonlijk dossier: klik hier voor informatie. Voor het inloggen heeft u een digiD met sms-functie nodig. 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente, zijn er folders in de praktijk en kunt u informatie vinden op de website www.mijngezondheid.net

DigiD kunt u aanvragen via www.digid.nl. Indien u reeds een digiD heeft, maar geen sms-functie, dan kunt u deze activeren middels "Inloggen Mijn DigiD" rechts boven in het scherm van www.digid.nlVoor minderjarigen is een eigen digiD aan te vragen.

Om inzage te krijgen in delen van uw medisch dossier en uw medicatiedossier, kunt u een email sturen naar de praktijkmail assistenteoudehaske@ezorg.nl via het kopje "Contact" in de linker kolom. Vermeldt daarbij uw naam, geboortedatum en uw mobiele telefoonnummer. Wij zullen uw zorgdossier dan vrijgeven aan u. 

 

Klik hier om in te loggen of via het blok MijnGezondheid.net op de home-page rechtsonder: https://www.mijngezondheid.net/phis/nl/pharmapartners/phis/web/controllers/loginpatient/displayLoginPage.do